Duurzaamheid & innovatie

Vooruitdenken naar een gasvrije toekomst en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam verwarmen en isoleren. De fossiele brandstoffen raken op en we moeten in 2050 allemaal gasloos verwarmen.

Samenwerken stelt ons in staat om kennis en expertise te delen, waardoor we gezamenlijk nieuwe inzichten opdoen en betere oplossingen kunnen bedenken voor de uitdagingen van de energietransitie.

Innovatief en elektrisch verwarmen

Een infrarood paneel werkt op basis van stralingswarmte en warmt direct de objecten en mensen in de kamer op. Het paneel verwarmt niet de lucht, zoals radiatoren dat doen, waardoor er minder energie verloren gaat en er minder lucht- en stofverplaatsing is. Dit is niet alleen efficiënter, maar ook beter voor de gezondheid.

Een warmtepomp kan ook bijdragen aan het verminderen van vocht en schimmel in huis, wat ook een positief effect heeft op de luchtkwaliteit. Een warmtepomp zorgt namelijk voor een constante luchtstroom en het reguleren van de temperatuur, wat helpt om vochtproblemen in huis te verminderen.

Klimaatactie

het SDG (Sustainable Development Goals) nummer 13 gaat over Klimaatactie. Dit doel is ontworpen om de klimaatverandering tegen te gaan en ervoor te zorgen dat de planeet leefbaar blijft voor toekomstige generaties. Het doel is om de opwarming van de aarde te beperken tot minder dan 2 graden Celsius boven het pre-industriële niveau.

Onze normen en waarden zijn gebaseerd op de erkenning van de urgente behoefte aan klimaatactie en het streven naar een duurzame toekomst voor komende generaties. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de SDG’s dat gericht is op het aanpakken van klimaatverandering en het beperken van de opwarming van de aarde.

Vier belangrijke SDG's

Betaalbare en duurzame energie

Deze SDG is gericht op het verzekeren van toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen.

Goede gezondheid en welzijn

Het richt zich op het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid, en het waarborgen van universele toegang tot kwalitatieve gezondheidszorg.

Partnerschap om de doelen te bereiken

Het doel is om te versterken door middel van effectieve samenwerking tussen overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties .

Verantwoorde consumptie en productie

Het doel is om duurzame en efficiënte consumptie- en productiesystemen te bevorderen, waarbij de negatieve impact op het milieu wordt verminderd.

maak een afspraak bij een van onze showrooms

Wilt u onze producten eerst zien en ervaren voordat u een beslissing maakt? Of liever de beslissing maken met een adviseur? U bent op afspraak van harte welkom in de showroom.

Solar Experience Center in Culemborg