Duurzaamheid & innovatie

Vooruitdenken naar een gasvrije toekomst en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam verwarmen en isoleren. De fossiele brandstoffen raken op en we moeten in 2050 allemaal gasloos verwarmen.

Samenwerken stelt ons in staat om kennis en expertise te delen, waardoor we gezamenlijk nieuwe inzichten opdoen en betere oplossingen kunnen bedenken voor de uitdagingen van de energietransitie.

Innovatief en elektrisch verwarmen

Een infrarood paneel werkt op basis van stralingswarmte en warmt direct de objecten en mensen in de kamer op. Het paneel verwarmt niet de lucht, zoals radiatoren dat doen, waardoor er minder energie verloren gaat en er minder lucht- en stofverplaatsing is. Dit is niet alleen efficiënter, maar ook beter voor de gezondheid.

Een warmtepomp kan ook bijdragen aan het verminderen van vocht en schimmel in huis, wat ook een positief effect heeft op de luchtkwaliteit. Een warmtepomp zorgt namelijk voor een constante luchtstroom en het reguleren van de temperatuur, wat helpt om vochtproblemen in huis te verminderen.