Bluefeed

Duurzaamheid en innovatie

Het is duidelijk dat men op deze schaal niet door kan gaan met de vervuiling en uitputting van onze leefomgeving. Bij BlueFeed vinden wij het heel belangrijk hier bij stil te staan. De overgang naar een duurzame energievoorziening is een belangrijke stap die gezet kan worden. Ons doel is een flinke steen bij te dragen in deze missie.

Exclusieve voordelen

De toekomst van energiebesparing is een volledig geautomatiseerde Smart Home. BlueFeed wilt u graag inspireren thuis duurzamer te leven. Bij BlueFeed hebben we volop producten en oplossingen die u niet alleen geld doen besparen maar ook energie.

24/7 service

Met Homey heeft u geen afstandsbediening of losse Apps meer nodig. Alle slimme apparaten in huis worden aangestuurd met dit ene basisstation. Homey combineert alle apparaten in één Smart Home systeem. Van uw vaatwasser tot TV, en van uw zonnewering tot audiosysteem.

Volledige ontzorging

Soms is het lastig overzicht te bewaren. Omdat uw telefoon de bedienoptie is, kunt u overal ter wereld bij uw huis. Hiermee heeft u altijd overzicht. U kunt snel checken of het koffiezetapparaat echt uit staat. Zo niet, dan zet u hem met een druk op de knop op afstand uit.

Homey

Homey verbindt al uw apparaten thuis. Voor een comfortabel, energiezuinig én veilig huis. U krijgt inzicht in uw huis met interactieve grafieken zoals energieverbruik en aanwezigheid.

Met een Smart Home gaan zonwering, verlichting, verwarming en vele andere apparaten hand in hand. Dit maakt intelligent energiebeheer kinderspel. uw Smart Home helpt u om energiekosten te besparen.

Waarom refurbished?

Het woord refurbished wordt steeds vaker genoemd in de volksmond. Het is namelijk het slimme alternatief voor nieuw: Beter voor u en beter voor de wereld. Refurbished betekent dat apparaten al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt weer als nieuw zijn. Een tweede leven dus. 

 

De producten die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven en inruilprogramma’s. Ze worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Met een refurbished device bent u niet alleen milieubewust bezig, maar de prijs is vaak ook een stuk degelijker. BlueFeed biedt de mogelijkheid voor een lagere prijs een refurbished slim apparaat aan te schaffen.

 

De laatste jaren is de kwaliteit tussen aanbieders van refurbished producten echter zeer wisselend. Wij werken alleen met bedrijven welke voorzien zijn van het quality certified refurbished keurmerk.

Zonne-energie en powerwall

Powerwall maakt het mogelijk om compleet onafhankelijk te worden van energieleveranciers of storingen op het net. In de nacht schijnt de zon niet. Uw energie verbruik gaat wel dag en nacht door. Powerwall maakt het mogelijk om stroom die u overdag opwekt met zonnepanelen op te slaan en deze in de avond weer te gebruiken.

Als het salderen wordt afgeschaft, is Powerwall interessant wanneer u zelf stroom opwekt of gaat opwekken met zonnepanelen. Het is ook goed mogelijk dat de piek- en daltarieven voor stroom zo ver uit elkaar komen te liggen, dat het alsnog interessant is om een Powerwall aan te schaffen. Bovendien stijgen de energieprijzen de komende jaren.

Duurzame partners

Nieuwsgierig naar wat onze partners belangrijk vinden rondom duurzaamheid? Bekijk wat zij doen om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.