Infrarood warmte panelen

Stijlvol verwarmen

Infrarood stralingspanelen zijn unieke producten, die een economische vorm van verwarming combineren met een zeer esthetisch design. Deze panelen zijn voornamelijk bestemd voor de verwarming van de interieurs, waarin ze niet alleen als bron van verwarming, maar ook als een belangrijk design element functioneren.

 

Infrarood verwarming is het beste te vergelijken met de warmte van de zon. De zon straalt warmte uit en dat doet een infraroodpaneel ook. Alleen is deze straling niet schadelijk voor uw huid of gezondheid.

Verwarm met het oog op de toekomst

Schone stroom uit water, wind en zon, onafhankelijk dankzij je eigen stroomvoorziening. Goed voor vandaag, en voor morgen.

Voordelig verwarmen

Bespaar met verwarmen. Geen onderhoudskosten, lage investeringskosten, besparing op kosten door geringere warmtebehoefte en zeer precieze lokale verwarming. Goed voor jou, en goed voor je portemonnee.

Duurzaam en Energie-efficiënt

Verwarm gericht, wij zorgen dat warmte ontstaat daar waar het nodig is, 100% verliesvrij. Duurzaam verwarmen in ieder opzicht.

Verbeter uw gezondheid​

Als u last heeft van reuma, spier- of gewrichtspijn of u heeft last van stof allergieën, dan is infrarood de ideale verwarming. De straling zorgt voor een betere bloedcirculatie en versterkt het immuunsysteem.​

Soorten thermostaat

Er zijn drie soorten thermostaten. De plug-in thermostaat gaat in het stopcontact. Daarna gaat de stekker van het infraroodpaneel in deze plug-in thermostaat.
De wifi thermostaat wordt geplaatst in de kamer waar een goede ontvangst is. Bijvoorbeeld waar voorheen de thermostaat van de CV hing. De temperatuur wordt direct op de thermostaat geregeld, of door middel van de Smart Home app. Je kunt vanaf iedere locatie op elk gewenst moment de thermostaat via uw telefoon bedienen. 
Dan is er ook nog de geïntegreerde thermostaat. De thermostaat zit in het paneel verwerkt. Deze optie wordt het meest gebruikt bij hybride muurpanelen. 

infrarood verwarming over het algemeen energiezuiniger dan andere elektrische kachels. Wanneer u een kamer niet gebruikt, schakelt u het infrarood paneel gewoon uit. Dit kunt u met de thermostaat regelen of met een slimme app. Infrarood als hoofdverwarming is in zeer goed geïsoleerde huizen een duurzaam alternatief voor verwarmen op gas, als u gebruik maakt van duurzaam opgewekte stroom. Voor het warme water in uw douche en keuken heeft u dan een warmtepompboiler of zonneboiler nodig.

Infraroodpanelen zijn over het algemeen kleiner dan radiatoren en veel mensen vinden ze mooier. Voor het beste effect hangen we ze aan het plafond, maar ze kunnen ook aan de muur. Het is ook mogelijk om uw infraroodpanelen te verbergen. Bijvoorbeeld in een spiegel in uw badkamer. Of in het glas van een foto of schilderij aan de muur. Dat is pas een stralend gezicht!

De tijd dat infrarood panelen lelijk en opzichtig waren ligt inmiddels ver achter ons. Tegenwoordig zijn de panelen ongeveer net zo dun als een flat screen televisie. Men kan verschillende soorten panelen kiezen. Zo is er de keuze tussen standaard infrarood panelen, glazen panelen, infrarood spiegelpanelen en speciaal ontworpen infrarood panelen. Ook kan een infrarood Heather worden toegepast.

Vrijblijvend een offerte aanvragen