BlueFeed

Smart Business

Uw kantoorruimte van apparaten en software voorzien die u van afstand kunt besturen en na eenmalig instellen ook automatisch kunnen functioneren.  Ook voor complexere b2b-opdrachten, zoals kantoorinrichting en netwerkinstallaties voor het MKB kunt u gebruikmaken van onze smart home installatieservice.

Slimme mogelijkheden samengevat:

Smart Business

De kosten kunnen eenmalig zijn, de besparingen blijven voortduren zolang u er gebruik van maakt.

Controle op afstand

U bent niet altijd op de werkvloer aanwezig. U kunt ook op afstand controle houden op de temperatuur van de koeling of klimaatkast. In principe kunt u elke ruimte monitoren. De automatisering is vooral zeer interessant. Met een slimme deurbel kunt u zien wie er aanbelt zoals bijvoorbeeld een leverancier.

Laadpalen voor uw wagenpark

Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen laten plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders. Zo biedt u hen een extra service. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden waardoor de vraag naar laadpunten gaat toenemen. Om aan deze vraag te voldoen kunt u kiezen voor verschillende laadoplossingen.

Grootschalige energieopslag

Beheer uw energie met systemen voor zonne-energie en opslag. Commerciële organisaties en overheidsinstanties kunnen met zonne- en Powerpack-systemen profiteren van beter beheer, meer betrouwbaarheid en betere beveiliging.

Duurzame energie

Zonnepanelen zakelijk gebruiken heeft een groot aantal voordelen. U bespaart op energiekosten en grootverbruikers profiteren van de aantrekkelijke SDE+ subsidie. Bovendien is kiezen voor zonne-energie, kiezen voor een toekomstbestendige oplossing.

Vrijblijvend een offerte aanvragen