BlueFeed

Smart Care

Met een Smart Home is zorg op afstand mogelijk waardoor ouderen en hulpbehoevenden langer thuis kunnen blijven wonen in een voor hen vertrouwde omgeving. Smart Home voor thuiszorg biedt nieuwe mogelijkheden voor zowel ouderen als de zorgverleners op afstand. 

Door verlichting en deurcommunicatie te integreren in Slimme systemen wordt de woning veiliger voor ouderen en hulpbehoevenden en kan er makkelijker hulp ingeschakeld worden bij noodgevallen.

Keyless entry

Een Smart Lock is op afstand te bedienen en doet automatisch het nachtslot erop als u weggaat of gaat slapen. Handig wanneer het lastig is de sleutel in het slot te steken en het slot open te draaien. Ook kan de verzorger/familie het slot openen wanneer de situatie er toe lijd.

Noodknoppen

Wanneer een ouder persoon of zorgbehoevende alleen woont is het prettig te weten dat er altijd een noodknop in de buurt is. Met een BlueFeed Smart Home installatie is dit makkelijke te regelen. Een druk op de knop is voldoende om u en/of de buurman te waarschuwen.

Controle op afstand

Overal controle houden via uw telefoon doormiddel van cameratoezicht. In deze tijd is dit niet uitzonderlijk meer. Handig voor als er op de noodknop is gedrukt. Ook kunt u via de audio van de camera communiceren overal waar u bent.

Slimme sensoren

Het gas aan laten staan, de kaarsen vergeten uit te blazen of de waterkraan laten lopen. Vergeetachtigheid kan gevaarlijk zijn en schade veroorzaken. Smart Home Sensoren houden het in de gaten en kunnen indien nodig alarm slaan.

Meer voorbeelden van Smart Home in de thuiszorg

Domotica in de zorg

Vrijblijvend een offerte aanvragen