BlueFeed

Smart Innovation Projects

Met Smart Innovation Projects realiseert BlueFeed kleine en grootschalige projecten voor verschillende branches. Van Gezondheidszorg en woningbouwcorporatie tot Horeca en hotelbranche. 

 Smart Home-apparaten bieden een uitgelezen mogelijkheid om accommodaties zo comfortabel en modern mogelijk te maken. Smart Home is vaak voordelig voor gasten en maakt het beheer van de accommodatie makkelijker.

Domotica met Qbus

De gebruiker kan starten met een basis-installatie, die zij te allen tijde verder kunnen aanpassen en uitbreiden op basis van hun behoeften. Die verdere uitbreiding kan zowel met Qbus producten, als met vele andere slimme systemen als Google Nest, Philips Hue of Sonos.

 

  • Qbus Stand-Alone, de uitbreidbare basis-installatie met een Alles Uit-Knop.

 

  • Qbus Full, een volledig automatiseringssysteem met centrale intelligentie

 

  • Qbus Open, waarbij Qbus deel uitmaakt van een geheel van slimme woningsystemen en slimme toestellen die via een basisstation tot één geïntegreerd systeem gekneed worden.
 

Duidelijk besturingssysteem

Bedien uw Smart Home waar u ook bent via een overzichtelijk dashboard op uw telefoon of tablet. Met een slimme installatie krijgt u veel meer controle over wat er in uw woning of gebouw gebeurt: van verlichting en verwarming tot de rolluiken en de televisie, u regelt het allemaal eenvoudig via een centraal systeem.

 

Zo is het bijvoorbeeld steeds aangenaam warm wanneer u thuiskomt, maar draait de verwarming niet onnodig overuren wanneer u er niet bent. Ook veiligheid is een belangrijke reden waarom domotica aan populariteit wint. Zo zorgt de ingebouwde aanwezigheidssimulatie ervoor dat uw woning er niet verlaten uitziet wanneer u op vakantie bent.

E- en W-installaties

integratie van E- en W-netwerk zorgt voor een lager energieverbruik. Vanaf één dashboard kan een bewoner gegevens van verschillende systemen inzien. Makkelijk en overzichtelijk. Door inzicht te krijgen in het verbruik, kan hier ook slimmer mee worden omgegaan en zal het verbruik dus omlaaggaan. Smart Home is niet persé meer een luxe, maar een essentieel middel om het maximale uit een duurzame woning te halen en dus te voldoen aan de BENG-eisen.

Elektrotechnische installaties

Werktuigbouwkundige installaties

Smart Homes opleveren

De jongere generatie pakt steeds vaker nadrukkelijk eigen verantwoordelijkheid in duurzaamheid op. Dat resulteert inmiddels ook in de eerste start-ups die circulair en gegarandeerd ‘blijvend’ energieneutraal bouwen en dus standaard Smart Homes opleveren. Traditionele aannemers kunnen daar uiteindelijk niet bij achterblijven, willen ze toekomstbestendig zijn.

 

Er komt een omslagpunt waarop door toekomstige huizenbezitters van aannemers wordt verwacht dat hun woningen gegarandeerd duurzaam zijn. Ook na oplevering.

 
Qbus full systeem appartement

BlueFeed kan het volgende toepassen in uw project:

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen