LG Chem

Op dit moment kunt u in Nederland nog salderen. Dit wil zeggen dat de stroom die u overdag te veel opwekt mag ‘wegstrepen’ tegen wat wordt verbruikt. Levert u meer terug dan dat u verbruikt, dan ontvangt u een zogenaamde terugleververgoeding die per energieleverancier in hoogte verschilt. Als de salderingsregeling verdwijnt, dan zou een oplossing zoals de LG Chem perfect zijn om duurzame energie rendabel te houden.

 

Voorzie uw woning ’s avonds van stroom die u overdag zelf heeft opgewekt. De LG Chem batterijen worden geladen met elektriciteit afkomstig van zonnepanelen of bijvoorbeeld tijdens het daltarief. Op deze manier kan in de avond de woning van stroom voorzien worden die overdag zelf is opgewekt. De LG Chem geeft u dus de mogelijkheid om zelfconsumptie van zonne-energie te maximaliseren.

Als in 2023 het salderen wellicht wordt afgeschaft, is de LG Chem absoluut interessant wanneer u  zelf stroom opwekt met zonnepanelen. Het is ook goed mogelijk dat de piek- en daltarieven voor stroom zo ver uit elkaar komen te liggen, dat het alsnog interessant is om als consument een LG Chem aan te schaffen. Bovendien stijgen de energieprijzen de komende jaren.

Bij LG werken zij constant aan een duurzamere wereld, het verminderen van de milieu-impact van hun producten Om dit te bereiken, hebben zij een aantal verplichtingen en doelen opgesteld, zodat we samen een betere toekomst voor onze planeet kunnen creëren.

Voor onder andere apparaten die u bijvoorbeeld ‘s avonds of ‘s nachts gebruikt, Bied LG Chem uitkomst. Voor automobilisten is een koppeling met een elektrische auto zeer aantrekkelijk. Lg Chem heeft in combinatie met een Smart Home veel financieel voordelige mogelijkheden. Wanneer er een storing op het net is blijft u gewoon voorzien van de nodige energie. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen