Bluefeed

Wie zijn wij?

Bluefeed is in 2018 ontstaan uit een passie voor innovatie en het creëren van slimme woonoplossingen. Onze reis begon met het verkopen en installeren van smart home producten, waarbij we mensen hielpen om hun woningen intelligenter en efficiënter te maken.

Maar onze ambitie reikt verder. We willen een nuttige rol spelen in de verduurzaming van woningen en de energietransitie door ons te onderscheiden en toe te wijden aan het totaalplaatje.

Huis van de toekomst

Toen ik nog jong was, werd mij verteld over het huis van de toekomst. Dit was een project van Chriet Titulaer dat in 1989 werd geopend. Het huis was bedoeld om gewone burgers een idee te geven van hoe slimme technologieën kunnen worden toegepast in de dagelijkse woonomgeving.

 

Het huis beschikte destijds al over klimaatbeheersing, zonnecellen en vele andere innovaties die nu niet meer weg te denken zijn. Het heeft altijd mijn interesse gewekt en de mogelijkheid dat het te realiseren is, betekent dat ik in de juiste tijd ben geboren.

 

Wat ik vooral interessant vind, zijn innovaties gepaard met duurzaamheid. Het feit dat deze innovaties nu daadwerkelijk kunnen worden toegepast in huis, is fascinerend. Er komt een omslagpunt waarop toekomstige huizenbezitters van aannemers gaan verwachten dat hun woningen gegarandeerd duurzaam zijn, ook na de oplevering.  ~ Ryan van Raaij