BlueFeed

Over BlueFeed

BlueFeed is een jong en dynamisch bedrijf, dat voorziet in levering, installatie en onderhoud van slimme apparaten. Wij hebben ons gespecialiseerd in huisautomatisering en de installatie van Smart Home, zonnepanelen, laadpunten, Powerwall en overige gerelateerde producten.

BlueFeed heeft een brede kennis als het gaat om Smart Home in en rond het huis. Dagelijks volgen wij de nieuwste ontwikkelingen zodat wij zo goed mogelijk kunnen adviseren op het gebied van slimme producten. Wij verwachten dat er binnen nu en 10 jaar geen woningen meer worden gebouwd met traditionele schakelaars of thermostaten.

Huis van de toekomst

Als kind werd mij verteld over het huis van de toekomst. Dit was een project van Chriet Titulaer en werd in 1989 geopend. Het huis werd beoogd de gewone burger een idee te geven hoe slimme technologie, in de dagelijkse woonomgeving kon worden toegepast.

 

Het huis beschikte destijds al over klimaatbeheersing, schermen waarmee u kon videobellen, een systeem met spraakherkenning  zonnecellen, en nog vele andere innovaties. Allemaal dingen die nu niet meer weg te denken zijn. Het heeft altijd mijn interesse gewekt en de mogelijkheid dat het te realiseren is betekend dat ik ( Ryan van Raaij, Oprichter ) in de juiste tijd geboren ben.

 

Wat ik vooral interessant vind zijn innovaties gepaard met duurzaamheid. Ondertussen kunnen deze innovaties werkelijk van toepassing zijn in huis. Dit wordt ''Smart Home'' genoemd. Er komt een omslagpunt waarop door toekomstige huizenbezitters van aannemers wordt verwacht dat hun woningen gegarandeerd duurzaam zijn. Ook na oplevering.

Bijdragen aan een duurzame toekomst

Het is duidelijk dat men op deze schaal niet door kan gaan met de vervuiling en uitputting van onze leefomgeving. Bij BlueFeed vinden wij het heel belangrijk hier bij stil te staan. De overgang naar een duurzame energievoorziening is een belangrijke stap die gezet kan worden. 

 

Ons doel is een flinke steen bij te dragen in deze missie. Met het aanschaffen van zonnepanelen in combinatie met Smart Home bent u zelf in staat een positieve bijdrage te leveren.

 

Bij BlueFeed verdiepen wij ons in duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, Powerwall, Elektrisch rijden maar ook op het gebied van energiebesparing door middel van LED-verlichting en Smart Home oplossingen. Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand.